+32 9 357 67 41

Uw vakantie, daar maken wij werk van!

Krijg je graag professioneel reisadvies? Galaxy Travel helpt jou de juiste keuze te maken om je de “mooiste tijd van het jaar” te laten beleven.

Ons team heeft 30 jaar ervaring en wil dan ook graag unieke reiservaringen en gouden tips met jou delen. Als onafhankelijk reisbureau kunnen wij steeds opzoek gaan naar de meest voordelige formule en tóch maatwerk leveren. Daarnaast zijn we als TUI Agent partner van dé grootste reisorganisatie van België. Galaxy Travel is jouw adres voor elk reisplan. Je kan bij ons terecht voor jouw weekendje aan zee maar ook die wereldreis waarvan je al zo lang hebt gedroomd. Wij nemen graag tijd en gaan voor persoonlijk advies. Service vóór, tijdens en na de reis is voor ons prioriteit. Kom eens langs, stuur ons een mailtje of volg ons op Facebook.

Tot binnenkort!

Marc, Sofie, Sarah, Heidi, Soraya & Elise.

Marc D’haeseleer

Zaakvoerder

Sofie Seyns

Office manager

Sarah Cottignie

Travel Consultant

Heidi Delcourt

Travel Consultant

Elise Meirlaen

Travel Consultant

Het zijn Big Smile Weeks bij TUI! Boek nu jouw winterzonvakantie, skivakantie, weekendje weg of citytrip en profiteer van straffe kortingen voor jouw winterbreak. Ook voor reisjes van minder dan een week doe je momenteel koopjes. Kom langs in ons kantoor en ontdek het aanbod, of neem alvast een kijkje op de TUI website.

Wil je komende zomer graag met het ganse gezin naar de zon? Thomas Cook pakt momenteel uit met een straffe familie-actie!

Boek je nu jouw Thomas Cook zomer vliegvakantie via ons kantoor, dan reizen de kinderen gratis mee, zelfs tijdens de Paasvakantie en zomervakantie. De kinderen betalen enkel een vast bedrag van € 99/kind (voor luchthaventaksen, transfers, bagage, stoelkeuze en annuleringsgarantie).

Deze actie is geldig op een selectie van hotels en kamertypes voor een verblijf van 7 nachten tussen 04/04/2019 t.e.m. 23/10/2019.

Wees er snel bij, want OP=OP

Steeds welkom in ons kantoor voor meer details en een voorstel op maat.

Graag met z’n tweetjes naar de zon? Boek dan nu jouw Thomas Cook vliegvakantie via onskantoor, en vertrek naar de zon met 2 voor de prijs van 1.
Deze actie is geldig op een selectie vliegvakanties met een vertrek buiten de schoolvakanties. De 2e persoon gratis is verrekend in de prijs onder de vorm van een korting tot 50% op hotel+vlucht van beide volwassenen (niet op luchthaventaksen, transfers, bagage, stoelkeuze en annuleringsgarantie).

Ontdek de deelnemende hotels en vertrekdata in ons kantoor. Snel zijn is de boodschap, want het aanbod wordt elke dag kleiner.

Pegase biedt de vroege boekers een uniek vroegboekgeschenk!

Wie nog t.e.m. 28/02/2019 bij Galaxy Travel een Pegase zomervliegvakantie boekt krijgt een kamerupgrade cadeau. Dat is bijvoorbeeld zeezicht voor de prijs van tuinzicht.

Dit voordeel is geldig voor afreizen van 04/04/2019 t.e.m. 23/10/2019. Het is een upgrade naar het eerstvolgende duurder geprijsde kamertype, met een maximum van € 500. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Verder geniet je ook van volgende Pegase privileges:
Privéluchthavenvervoer
Voorrang tijdens het inchecken
Fast lane op Brussels Airport
Toegang tot de luchthavenlounge
Priority boarding en de eerste zitrijen voor u voorbehouden
Maaltijd en kosteloos aanbod alcohlische en niet-alcoholische dranken tijdens de vlucht Privétransfer naar uw hotel, heen en terug